B-kull/litter 7 weeks!

DSC_0052_Fotor_Fotor.bastian.7.7

B-tvillingene er nå 7 uker og de er så herlige! Nå kan vi se litt mer av dem enn bare vakre pels-nøster. De legger på seg flott og er tett oppunder 1 kg. begge to. De oppdager nye ting hver dag, og trener på klatring og balansering. De har tilpasset seg flokken av to og firbente på en flott måte, og de bare elsker å være i luftegården :-)
/
Our B-twinns are now 7 weeks and they are really so wonderful! Now we can see a little bit more than just sweet fur-balls :-) They gaining weight super and both are close to 1000 g/ 1 kg. They explore something new every day, and are training on climbing and balance all day long. They join the company of our family, both two and fore legs, in a confidential way.
Bastian Jr. is for sale!!!
Bella Blue is staying with us.