N-kullet 6 uker

Tiden går ekstra fort i juletiden og når kattungene bor hos fôrvert :-)
Jeg synes kullet vokser og utvikler seg veldig fint og sosial trening får de masse av både av voksne og barn. Jentene i fôrhjemmet er kjempeflinke med kattene og det er de som har funnet så fine navn til kullet!
Nå ligger det 6 ukersbilder i albumene til hver enkelt kattunge.

Det å drive oppdrett er hovedsakelig bare masse kos. Men man opplever jo triste ting også og av og til “rare” ting. Nelly i dette kullet er født med kun et øye. Hun er sjekket av veterinær og det er ikke funnet noe annet “galt” med henne. Hun vokser og utvikler seg helt normalt. Utrolig vakker er hun også!!!!
Vi ser etter et spesielt hjem til Nelly. Eventuelle barn bør vært over 7 år. Dersom hun etterhvert skal få gå ute bør det være i et landlig og rolig ute-miljø, helst uten veldig mange andre katter. Nelly skal ikke brukes i avl og selges til redusert pris.